• Nová kuchyňa pre žiakov dokončená, varí celá škola🧑‍🍳👩‍🍳

            Malí kuchárikovia z 3. C pod vedením p.učiteľky Rodziňákovej po dlhých prípravách, mali tú česť pokrstiť našu novo vybudovanú školskú kuchynku, začo ďakujeme p. riaditeľke Matejovej, kde si všetci žiaci majú možnosť vyskúšať kulinárske umenie, či naučiť sa stolovať. 
            Tretiačikovia sa naučili vyrábať syr - čerstvú kravskú hrudku a urobiť sladké wafle, pričom si zopakovali aj meranie objemu, či váženie a iné zručnosti.  Učenie nás baví. 😍

          • ENVIRONMENTÁLNY WORKSHOP♻️

            Viete, v ktorom programe je hlavnou postavou nápojový kartón?

            Je to zážitkový program DAJME NÁPOJOM DRUHÚ ŠANCU, ktorého sa žiaci 4.A zúčastnili s p.učiteľkou Kukumbergovou v OLE – V BRATISLAVSKOM  CENTRE OPÄTOVNÉHO POUŽITIA.

            Po workshope environmentálneho vzdelávania zabezpečeného OZV NATUR-PACK prostredníctvom Inštitútu aplikovanej ekológie Daphne absolvovali aj deti obhliadku Ola.

          • Okresné kolo Školského pohára žiačok v malom futbale

            Dievčatá a futbal? Nezvyčajné? Naše dievčatá vedia futbal hrať, čo dokázali na okresnom kole Školského pohára žiačok v malom futbale štvrtok 11.5.2023. Po bojovných a veľmi emotívnych zápasoch dokázali celý turnaj vyhrať a zabezpečiť si účasť v krajskom kole tejto súťaže. Okrem víťazstva, bola ohodnotená najlepšou strelkyňou turnaja  Ninka Galková, naša najmladšia účastníčka.

            Poďakovanie za kolektívny výkon a reprezentáciu školy pod vedením p.učiteľa Dadykina, si zaslúžia všetky
            dievčatá: Ema Kezmanová, Zara Cvetkovič,Teraza Gregorová, Nelly Jurištová, Sofie Istenes, Miška Soboličová, Mirka Balogová a už spomínaná Ninka Galková. 
            Gratulujeme a držíme palce v krajskom kole!👏👍

          • Deň Európy v Starej tržnici

            Dňa 9.5. 2023 sa žiaci 7.A, 7.B a 7.C, zúčastnili podujatia Dňa Európy. Pre žiakov boli pripravené stánky členských štátov Európskej únie, kde sa žiaci mohli zúčastniť rôznych súťaží a kvízov.Okrem nových vedomostí si žiaci odniesli aj vecné ceny.👍

          • JARNÝ TRH ZŠ VAZOVOVEJ

            Vážení rodičia, učitelia, milí žiaci a žiačky,

            aj tento školský rok sa na našom školskom dvore uskutoční dňa 19. mája 2023 so začiatkom o 14:00 hod. náš obľúbený JARNÝ TRH! 

            Všetci ste srdečne pozvaní!

          • Beseda so Zuzanou Wienk📚

            Dňa 27. 3. sa žiaci štvrtých ročníkov zúčastnili podnetnej besedy s p. Zuzanou Wienk, ktorá žiakom predstavila svoju autorskú prvotinu - knihu pre deti - Vraniak Albín.

            Po autorskom čítaní sa žiaci zamysleli a rozprávali s autorkou na tému odvaha a strach, kedy byť odvážny a kedy nie.  Odpovede na tieto otázky budeme hľadať aj v knižke Vraniak Albín.

            Čítajme a buďme odvážni!

          • Medzinárodný Deň Zeme🌎

            V rámci Medzinárodného Dňa Zeme sa žiaci 2.A  triedy vybrali na Železnú studienku.

            Triedna učiteľka Dominika Šmajdová, spoločne s asistentkou Barborou Petrovičovou pripravili pre žiakov enviromentálne aktivity ako napr. zber odpadkov, triedenie odpadu, vyrobili sme si vlastný transparent a iné. Týmto sa chceme poďakovať mamičkám: Hnátovej a Harhajovej za aktívnu pomoc.

            Všetci sme si užili prijemné doobedie na čerstvom vzduchu.😃

          • Čítanie pod perinou

            Čítanie pod perinou, spojené s úžasnou a nezabudnuteľnou prespávačkou pod vedením p.uč. K. Rodziňákovej v spolupráci s p.uč. Polákovou a výpomocou p.uč. Dadykina a obetavej mamičky Moniky Váňovej sa tento rok zúčastnili žiaci 3.C a 2.D.

            Po večernom filme si žiaci pochutili na výbornej pizze a tešili sa na nočnú pátračku v priestoroch školy. Ešte predtým však traja odvážni rodičia čítali deťom zaujímavé príbehy, za čo im patrí veľké poďakovanie. Po pátračke ich čakala ešte vonkajšia hra na školskom dvore. Vybehaní, unavení a plní zážitkov potom zaliezli do svojich pelieškov, kde si ešte čítali knižky pri svetle baterky.

            Sladké raňajky s čajíkom ich prebudili znovu do reality. Boli však obohatení o skvelú zábavu, aktivity, tímovú spoluprácu, rozvoj čítania a spolupatričnosť – a o to tu vlastne išlo.

          • 8. ročník o pohár predsedu BSK

            Žiačky a žiaci našej školy sa zúčastnili Okresného kola v orientačnom behu, v ktorom naše šikovné družstvo získalo 3.miesto🏆

            Gratulujeme všetkým zúčastneným a predovšetkým Elenke Gallovičovej , ktorá postupuje do krajského kola 👏🏻

          • Slávik Slovenska 2023🎶

            Dňa 4.4.si naši žiaci z 1.stupňa zaspievali ľudové pesničky na školskom kole súťaže Slávik Slovenska 2023.
            Zúčastnilo sa spolu 23 dievčat a chlapcov.
            Najlepší speváci :
            1.miesto - Maroš Mušec 2.B
            2.miesto - Zuzana Makýšová 3.B
            3.miesto - Diana Stieranková 2.D
            Na záver si všetci spolu zaspievali obľúbené ľudové piesne a pani učiteľky Móroczová a Kukumbergová najlepším  odovzdali ceny a všetkých zúčastneným sladkú odmenu 😊

          • Návšteva hasičov👨‍🚒

            Dňa 31.3.navštívili našich tretiakov hasiči.

            Žiaci sa aktívnou formou dozvedeli o hasičskej technike, ako správne privolať pomoc v prípade požiaru a o rôznych krízových situáciách, pri ktorých musia hasiči zasahovať.

            Za aktívnu účasť boli žiaci aj odmenení 😊

          • Midicool volejbal dievčat – 3. miesto

            V piatok, posledný marcový deň sa naše dievčatá zúčastnili volejbalového turnaja midicool volejbal na ZŠ s MŠ Kalinčiakova.

            Hneď v prvom zápase sme tesne podľahli Cambridge International School v pomere setov 1:2, čo nás psychicky trochu pozastavilo a posunulo na 2. miesto práve túto školu. My sme vďaka nadšeniu a hernému nasadeniu obsadili konečnú 3. priečku s veľkým potenciálom do budúcnosti. Dievčatá totiž príkladne bojovali a nevzdávali sa ani za nepriaznivého stavu.

            Technicky sme sa vyrovnali všetkým družstvám, no mali sme malú nevýhodu vo výškovej prevahe súperiek. Gratulujeme dievčatám k predvedeným výkonom a tiež za ich snahu a oduševnenie, s ktorým k súťaži pristúpili. Reprezentovali Sarah Paquier, Zara Cvetkovič, Nelly Jurištová, Elenka Gallovičová a Ellen Schöneckerová pod vedením p.uč. Dadykina. Na súťaž ich však pripravovali taktiež p. uč. Čertík a p.uč. Paliatka.

             

          • Školské maratónske hry - atletika pre 1.stupeň

            Žiaci 1. stupňa majú radi atletiku. To dokázali svojimi skvelými výsledkami na súťaži Školské maratónske hry, ktorá sa uskutočnila na Spojenej škole Tilgnerova.

            Pod taktovkou p. uč. Dadykina neobsadili síce stupienky víťazov, ale i 5. miesto im zabezpečilo účasť vo finále. Radosť zo športovania a súťaživosť prinášajú svoje ovocie, z čoho sa všetci spoločne tešíme.

            Ďakujeme všetkým zúčastneným žiakom ( Saška, Adelka, Patrick, Jakub a Artur ) a gratulujeme im k výsledkom. Poďakovanie samozrejme patrí aj učiteľom, ktorí ich na súťaže pripravujú na hodinách TSV.

          • Poďakovanie🥰

            Ďakujeme OZ ZRPŠ a rodičom, ktorí v Deň učiteľov obdarili nielen učiteľov, ale všetkých zamestnancov ZŠ Vazovova.💛

            Krásne kvety jari, milé prekvapenia v taštičkách a veľké prekvapenie v krabici- kávovar👍🏼🎁

          • Hodina deťom - Ďakujeme!

            Hodina deťom je celoročná zbierka na podporu projektov pomáhajúcim deťom a mladým ľuďom na celom Slovensku.

            Do tohtoročnej zbierky sa zapojilo 383 škôl a organizácií, v ktorých sa vytvorilo 890 dobrovoľníckych tímov, v ktorých bolo spolu takmer 3000 dobrovoľníkov. Tento rok sa zbierka zamerala na rodiny z jedným rodičom.

            Aj v tomto sa zapojila naša škola do tejto zbierky. Vďaka patrí našim žiačkam z triedy 8.C Emmka Richterová a Simonka Horová.

            Podarila sa nám vyzbierať suma 257,79 eur.

            Na záver vám chcem všetkým darcom aj dobrovoľníčkam vyjadriť jedno veľké ĎAKUJEM!

            Mgr.Katarína Krajčíriková

          • Naši futbalisti a ich ďalší úspech

            Títo chlapci dnes opäť dokázali, že ich futbal naozaj baví a ukázali svoju kvalitu.

            Pod vedením p.uč.Dadykina postúpili do finále, kde sa budú snažiť pobiť o účasť v Krajskom kole súťaže-Školský pohár SFZ.

            Držte nám všetci palce, podporte nás...⚽️

          • Hviezdoslavov Kubín

            Dňa 08. marca 2023 sa v našej škole uskutočnilo školské kolo súťaže s názvom Hviezdoslavov Kubín.

            Súťaže sa zúčastnilo 19 žiakov 2. stupňa, ktorí porotu zaujali svojimi brilantnými výkonmi, skvelým prednesom a detailne naučeným textom.

            Výherkyne a výhercov kategórií uvádzame v tabuľke nižšie. Všetkým zúčastneným ďakujeme za krásny umelecký zážitok!

          • MDŽ🌹

            Pri príležitosti Medzinárodného dňa žien sme od pána starostu, Ing. Mateja Vagača dostali nádherné ruže pre naše ženy.

            Všetko najlepšie milé dámy .

            Ste vzácne !❤️

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje